Luke 24 (2015): Lederens oppsummering for 2015

Torkel Irgens

Torkel Irgens

Når jeg blar tilbake i fotoalbumet for 2015, er det mange hyggelige minner som dukker opp, her er noen av de …

– Nye rekrutter som ivrig oppdager postene rundt Bodøsjøen skole, etter kyndig veiledning av trofaste trenere i rekrutt utvalget.
– O-festen på Fauske under Nordland 3 dagers, med flere av landslagsløperne som stråler av begeistring over både terrenget og Håvard Berg sine gode kart og utfordrende veivalg.
– Sørlandsgalloppen og jr VM i Rauland, der verdenseliten og oss glade amatører deler veivalgsdiskusjoner.
– Hovedløp og o-landsleir i Stavern, med rekordmange deltakere. Nye vennskap og verdifulle kontakter, for både deltakere og trenere.
– Nord-norsk o-fest i Alta, under NNM. Sosialt og inspirerende for alle generasjoner.
– Langhelg hos sindige trøndere, Levanger og Frol, under NM uka i år, gav inspirasjon på mange plan til neste års o-fest under byjubileet vårt.
– Rekrutt turne i høst, med o-lek og faglige utfordringer for videre samarbeid både nasjonalt og i kretsen. Vi i Bodø og Nordland er en viktig del av den nasjonale målsetningen om at 1% av Norges befolkning skal være aktivt med i orientering innen 2020.
– Jevnlige hyggelige tilbakemeldinger på Facebook fra ivrige tur-o entusiaster, bl a en en lokal tante her i Bodø som fikk en annerledes tantehelg enn planlagt, da tantebarna som var på besøk sørfra ikke ville gi seg før de hadde tatt alle (!) tur-o postene.
– stor klubbstolthet når vi ser hvordan leder i idrettsutvalget, Elisabet Kongsbakk, presenterer arbeidet vårt i B&OI med å rekruttere og beholde nye o-løpere under kompetansehelg for Norsk orientering (NOF).
– godt samspill i NM komiteen og jevnlig dialog med arrangøransvarlig i NOF, om forberedelsene til det viktigste nasjonale mesterskapet i 2016. Jubileumskomiteen for 200 års jubileet for Bodø 2016 har delt inn neste år inn i 8 samiske tidsperioder. NM uka er plassert under overskriften «galskap». Det forplikter, og gir oss masse muligheter.
– en o-julekalender som hjelper oss til å mimre og dele gode opplevelser.

Takk til dere alle for felles innsats i verdens artigste idrett.

Hilsen Torkel – stolt klubbleder

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s