Luke 23 (2015): «Superluke»

Det er lillejulaften, og da slår vi til med en luke som inneholder mye forskjellig.

LUKE 23-1: BRUK AV TOMMELFINGERKOMPASS

Grunnleggende bruk av tommelkompass: Rekruttsjefen/ pedagogen Morten og hans datter repeterer på Nordland 3-dagers! (lenke til video på våre ordinære sider).

LUKE 23-2: HVA GÅR ORIENTERING UT PÅ?

En journaliststudent brukte et orienteringsløp for å levere sin eksamensoppgave.

Her er den ferdiglagde reportasjen: http://nettopp.uin.no/article/18611

LUKE 23-3: REKRUTTERE OG BEHOLDE

Her er Elisabet sin presetasjon under NOF sin kompetasehelg i november. I kjent Elisabet stil, er det kvalitet både i innhold og presentasjon, en strålende presentasjon av arbeidet vårt i B&OI anno 2015. HER: rekruttere_beholde_bodo_omegn

LUKE 23-4: INNTRYKK FRA NM-UKA 2015 (LEVANGER)

Skrevet av Torkel Irgens

leder Torkel Irgens

leder Torkel Irgens

Når vi i B&OI orientering skal planlegge et stort nasjonalt mesterskap krever det god planlegging. Styret og hovedkomiteen for NM uka 2016 har jobbet med forberedelser siden 2013, og vi har fått tilbakemeldinger på at vi er tidlig ute og godt forberedt. Det er bra. Det er mange store valg som må tas, og utallige store og små detaljer som skal avklares og forberedes.

Hvilket terreng skal vi velge, hvor og hvordan kan vi ha arena, hvem kan utfordres til å oppgradere kart, hvem kan være med som løypelegger, løpsleder, arenasjef, PR- ansvarlig, bankett, premier, økonomi, løpskontor, kafe, parkering, mannskaps oversikt og mye mer.

NM uka er det viktigste nasjonale mesterskapet i 2016, har arrangementsansvarlig i Norsk orientering, Jan Arild Johnsen, uttalt til oss i hovedkomiteen.

Vi B&OI orientering har fått tildelt NM uka neste år fordi vi allerede har levert solide og gode arrangement tidligere. Vi har kompetanse og arrangørerfaring, vi har stor dugnadsvilje, og vi har fantastisk flotte og utfordrende terreng, både i Klungsetmarka og på Straumøya.

Og vi har mye å lære, for både å kunne være arrangør av hele NM uka, og for å utvikle oss videre som en moderne o-klubb og et fyrtårn i Norsk orientering.

Et viktig delmål i planprosessen vår, frem mot NM uka i 2016, var å være tilstede under NM uka 2015 i Levanger. Vi kom for å lære og la oss inspirere. Og for å invitere til o-fest i Bodø neste år. Alle vi snakket med, av både utøvere, trenere og klubbledere er veldig motivert til å komme nordover. De gleder seg med oss.

Vi lot oss imponere over Frol sitt arrangement, det var gjennomført bra og spennende. Det var viktig at mange fra Bodø deltok, vi knyttet gode kontakter i arrangørstaben, og har i etterkant fått innblikk i både mannskapsplaner og budsjettarbeid.

Denne type erfaringsutveksling har også forbundet sett verdien av, derfor ble det for andre året på rad arrangert et arrangørseminar på Gardermoen dagen etter Blodslitet. Vi var godt representert der også. Alle disse erfaringene tar vi med oss i det videre planarbeidet.

Vi har også fått mye skryt av NM-logoen vår. Jo mer jeg ser på NM logoen vår, jo finere synes jeg den er. Den skal være godt synlig overalt i o-Norge kommende sesong.

Her er en link til bilder som Frol har lagt ut fra NM uka 2015 (ikke last ned på mobilnett, filen er ganske stor). Neste år er det vår tur!!

Klikk for å få tilgang til nm_uka_levanger_div_bilder.pdf

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s