Luke 22 (2015): Saltensprint på Grønnåsen

Oda sender løpere avgårde

Oda sender løpere avgårde

Skrevet av Oda Furuholmen

I dag skal vi se tilbake til årets andre Saltensprint som ble gjennomført fra Grønnåsen skole den 28. april. Til å være såpas tidlig på året var det både været og oppmøtet svært bra. Det var lagt 2 sprintløyper, en A-løype og en råtassløype hvor det sammenlagt var 72 startende i ulike aldere.

Grønnåsen er et tettbygd område med mye hus, så for å være på den sikre siden ble de satt ut rett før start. Så litt stresset hadde jeg fått ut alle postene i tide og rukket å sjekke at alt stemte. På start var det god stemning og tiltros for kjølig vær hadde flere tatt av supertrøya for anledningen.

Løpet startet som planlagt, men til løypeleggerens fortvilelse ble post nr. 15 tidlig meldt savnet. Slike ting kan jo skje, så i målområdet ble vi enige om at vi strøk den strekktiden, slik at alle stilte likt. Problemet var altså løst, trodde jeg. Det store problemet kom etter hvert, for ettersom flere løpere kom i mål ble enda flere poster meldt savnet. Det tok ikke alt for lang tid før en løper kom inn og sa at det manglet så mye som fem poster.  Nesten 1/3 del av alle postene til A-løypa hadde altså forsvunnet fra sine opprinnelige plasser. Uten noen form for mistenkte.

Det skjer jo ofte i boligstrøk at poster forsvinner, men dette var en ny opplevelse. Så som stolt Grønnåsen beboer var jo dette nesten litt pinlig.

Flere av de savnede postene ble funnet etter løpet, men langt i fra alle. Når løypa skulle bli tatt inn manglet så mye som 9 poster. En ting var nå at løpet var sabotert, men store deler av klubbens poster var nå sporløst forsvunnet. Vi kontaktet derfor barneskolen og fortalte om de forsvunne postene. Og med litt hjelp dukket heldigvis alle postene opp til slutt.

Her er kartet (last ned pdf-fil): gronnase-lop-the-real

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s